Skip to main content

Wajah-wajah disebalik

wah..lauknya sungguh enak..

aik xdek nasik minyak..beriani ke? nasik lauk kampung aja??

rajin nye lah makcik order kuih muih ni

aku nak ni..itu pon nak jugak..nak jugak..nak jugak!

lah ...lawa nye...

lawanye box ni.....ahaks...

itu lah antara... dialog2 sepanjang aku kat bangi sabtu yg lepas....

wajah-wajah anggun org yg GUMBIRA di hari sabtu yg lepas

huh! glem cam nak kawen sudah...ahaks


penat nk snap pic yg terletak kat atas lemari yg tinggi
tp comei jugak cik kak nih


ni papling aku suke..sbb dr jauh nmpk cam erra fazira...tgk dekat..lah awek si mat soljar rupernye...ngeh33

plezz lah..semua nk gediks..pehtu suh aku snap kan gamba..motip!!!

yeahhh saya menang BUNGE!!

opismate sazz..sape ke name tah..lupe plak..Ina kot! [sape2 berkenan leh lah...tut***]

owh yg ni kan..sibok nak dulu bergamba kn...suh masuk umah dulu segan ater nye...dah masuk over plak dia...seb bek dia xover dr yg bertunang..kalo x..mmg aku tinggalkan dia kat petronas jek!

ececeh..malu2 kerbau plak dia...ini bukan lah abg soljar ya...nk tgk ruper abg soljar sila ke page http://chajuya-dancingfingers.blogspot.com/
sini xdek gamba abg soljar sbb dia dah berlari pulang nk bersiap sedia ke medan perang..ahaks...

terus sazz posing tepi pelamin..nyanyi lagu "PERWIRAKU" kekekkee

barulah sampai turn aku nk menyelit..thanx to abg long..yg verangan nk jadik tukang tangkap gamba jugak....

eee...tengok tu cincin seratus lima puloh...

Comments

chajuya said…
time kasih yun!!! rugi la korg dtg lmbt..xdpt masuk camera fotografer..penat ai byr
blur42nd said…
2la...xpe..janji tym ko kawen nnt..aku akan berada di barisan plg depan tok bergamba..hahaa

marah kat bdk 2org tu sbb lmbt..penat i bwk kete lelaju cam xckp jln raya jek rupnye....skali mereka kat umah lg...
cyana said…
gmbo paling kentang.... HSM ngan TA!!!!! sile rujuk gmbo for details!!!
blur42nd said…
hahahaa...

kentang ape kah itu?
hik33

taxi ke klia plezz...
MIss Kenanga said…
POSE...HANGAT TA DAN HSM..HARUS TA RAMPAS PELAMIN DAN CICIN..NANTI...AUWWW.
chajuya said…
ape itu kentang? t3t3k nye serupe kentang kah? ai hampir tewas ngn size TA..tu pon dh pakai push up..xde push up xtau la nk ckp!
SakamotoMiharu said…
lawanyerrrrrrrrrrrrrrrrr... nanti amek gmber saye lak yer... weee
blur42nd said…
hehehe boleh aje..cam dah ade bau..bau jek nih
chajuya said…
oh lawa gmbr ker? *keciwa*
blur42nd said…
lah..dr camne gamba nk lawa kalo org nye xlawa kan..kan

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…