Friday, July 31, 2009

Hadapi Dengan Senyuman

ye ke tajuk lagu ni mcm ni..yg aku tau..ni lagu nyanyian kumpulan DEWA...even lirik simple...but aku rase damai jek layan lagu ni ketika ini..hahaha mood jiwang xlarat dowh..ape2 pon abaikan ape yg patut & serapkan lagu ini diminda ku..wawawa..TERAPI lagu plak..aduyai....

hope diz one can make me smile...& smile...& smile.. :D v(*v*)

----------------------------------

Hadapi dengan senyuman
Semua yang terjadi
Biar terjadi
Hadapi dengan tenang jiwa
Semua... kan baik baik saja

Bila ketetapan tuhan
Sudah ditetapkan
Tetaplah sudah
Tak ada yang bisa merubah
Dan takkan bisa berubah

Relakanlah saja ini
Bahwa semua yang terbaik
Terbaik untuk kita semua
Menyerahlah untuk menang

----------------------------**
Bebelan aku ketika ini : air yang tenang jgn di sangka tiada buaya [aku tetibe setuju ngan peribahasa ni]

Nota kaki: relakan & redha kan aje ape yang dah berlaku & life must goes on bebeh~~~ hadapi dengan senyuman....caiyok!!

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...