Friday, July 31, 2009

Terapi Utk STRESS

2hari xdok kat opis...oppss tp rabu aritu aku masuk jugak opis..aku wat keje jugak tau...last2 balik dah maghrib....& teros ke Mid valley mlm tu...kunon2 nk carik gift tok kawan aku yg bakal menamatkan zaman bujang weekend ni..aih..musim org kawen lagik!

tapi...malam tu jugak...mood aku xdek..aku ala2 lost...smpai nk carik jln pulang ke parking pon aku dah xreti! tah apsal tah.. & sum more aku dah berjaya melesapkan RM50 dengan menghilangkan kad parking...betapa lah...carelessnye aku kan...it was not me actually...aku ilang kawalan kejap kot..aku rase motor kat otak aku xdpt berfungsi...mcm mane aku leh ilang kad parking tu pon aku xleh nk berpikir..kesudahannya..aku xcarik pon gift.,.aku hanya carik jln pulang..but aku mengambil masa 45minit nk carik tpt yg betol2 aku leh jadik kan land mark utk aku pulang..haih* ni bukan blurrr ni dah ala2 otak gagal berfungsi seketika ok..cume jasad jek bergerak...

ape yg pasti..disebabkan itu..aku STRESS & aku perlukan terapi utk menghilang or melenyapkan teros STRESS tersebut..haih..terapi owh terapi..muncul lah engkau!..pape pon esok kite balik kampung..makan cekodok bilis....alah..leceh..sure xleh sbb esok malam umah mak ngah aku kenduri..ape kene mengena ngan kenduri ngan cekodok aku xtau..yg pasti xleh makan cekodok..tapi aku nk g tepi pantai main layang2...sape mo ikot..jom..bulan pose nanti...hahahhaa

Nota kaki: bile aku bace balik ape yg aku merapu kan..aku xpaham..sebab citer xlengkap..tapi lantakkan yee!!!!

2 comments:

Kenanga said...

sian..smpi hilang kad parking...stress la tu...p gym..leh cuci mata..auwww~

Yun said...

2la

stress aku...lesap dah RM50..mesti duit tu bkn rejeki aku kan..kan...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...