Thursday, September 17, 2009

Iftar with Atatians

Date : 13 September 2009
Venue: My Tomyam

Aku xpasti name tempat tu..but dr LDP nk ke shah alam..masuk exit ke Putra height...xjauh dr situ..b4 petronas tempatnya...

Ni plan tetibe bebudak Atat sbb taun ni xdek ape2 plan kn...so Fitri lah yg beria mengorganize segala..credit to fitr sbb rajin [ni ciri2 nk guling kan Atat leader & Fahmi ni :P]

ok sebelom semua frust..aku bgtau ye...entry mmg xdek gambar..hahaha sbb nye aku xbwk camera utk memulakan aksi menembak..I malas lah..bkn malas ape..malas nk dengar sok sek bebudak ni..kecoh jek nnt..makanya...bek i dok dendiam..mengadap makanan sambil berdoa sajok :)

ok, utk kali ni..berjaya mengumpulkan 25org..ramai kan? ngan GGO pon baser 8-9org jek..kalo dot dot...pon dlm 6org jek..hehehe yolah bdk ATAT kan mmg ramai..hehehe oklah aku nk cube mengingati name2 mereka yg hadir - Fitri, Aku, DD, Anis, Nisa, Kawan Nisa, Fahmi, Ruzman, Hadi, Wife Hadi, Ed, Shah Ks, Wife Shah Ks si Linda, Apis time, Mira, Suami Mira, Amir Kecik, Amir Besar, Raksasagon [betol ke aku eja..taram lah labu], Helmi, Erda, Irdhan, si mate kecik, sape lagi ek..aku dah lupe ha..kan aku dah kate..payah nk ingat kan semua name sbb ramai..hehehe..nnt ingat aku sambung k!]

ok menu berbuka mlm tu adalah..tomyam, udang goreng kunyit, sayur goreng, telor dadar, & siakap stim...boleh lah...kenyang & menyelerakan jek aku menala kesemua makanan mlm tu..& kepada yg lambat sori lah sesangat sbb ketidak cukupan makanan kan...overall..best jek dpt berkumpul reramai sbb nk jumpe mmg payah..tym meeting pon xselalu semua ade kn...last year aku xjoin depa pon sbb dah join aktiviti "Melemang & Merendang" kat umah arai....

2la..lepas berbuke...aku ngan DD xtunggu lame..sbb DD nk balik telok kan..makanya..kene cargas pulang ke kerinchi utk dia packing barg [gaya mcm nk balik raya teros jek] hehehee

ok itu aje lah citer nye....tp aku ngan DD telah terlajak tah smpai kat Hicom tu kot..kekekekeeeeee sbb kompius nk masuk exit mane...hehehe tp kami antara yg awal sampai..:P

1 comment:

Mira Suhani said...

haha si mata kecik...aku tau sape tu..hehe tp serius dia sbnrnya buka mata ke idak??ke ngantuk..haha mampos kalo din lanang tau kompem aku kena sepuk

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...