Monday, October 5, 2009

Majlis Pernikahan

Bertempat di Bukit Jelutong [Address nye aku luepr...hik33]
bertepatan Jam 9.30pm [lbh kurang lah], tanggal 2 Oktober 2009 bersamaan Jumaat Malam Sabtu...

Cik Wan Noor Faridah sah bertukar status ke Puan Wan Noor Farodah..hehehe

alhamdulillah aku ngan Murni sempat berjumpe ngan Cik Wannor B4 bertukar status..hehehe

cerita selanjutnya...nnt aku update k!...skrg...layan kan gamba ni jek dulu....
[sbb yg laen dlm sesi penapisan :P]

u look so Gorgeous dear..
seyes laen bebenor rupe ko...
sampaikan aku xkenal dah..
seb bek mmg ko sorang jek yg nk nikah kat umah tu mase mlm tu kan
kalo idak..kompem aku dah salam ngan org laen :P

**tapi aku nak jugak kawen!**[berani sungguh ayat aku ni...mmg sah nak kene kutuk ngan ahli majlis nih namenye:P]

debaran pasangan sejoli..
Aku doakan ikatan perkahwinan ko ngan shuk [mcm ni ke eja name dia...mslh aku nih!] akan berkekalan sepanjang hayat...

antara kengkawan yg menyibok & same-same menderma haba di sekitar majlis..hehehe
berpeloh2 den nk menyusup2 dalam sesakan org ramai...
macam artis kawen daaaaa

cett..xdek pon gamba yg aku pandang camera!

hope adelah gamba yg cun dlm simpanan photographer si wan yg bapak ramai nak mampossss

**-----**
lupe plak..malam tu aku ke bukit jelutong dengan menumpang kereta Murni & family...thanx Murni & akram & thanx Adam...kasik mama yun menyibok dlm kereta tu skalik kan..huhuhu :P

ok here some random pics yg mampooo aku pilih dr hasil tembakan aku khas utk tatapan puan Murni :P

My name is Adam Rifqie
** sian adam dah lapar**

ni tym belasah ape yg disediakan...hukk33
tapi Adam suke " Belasah satu rengget"[sile bace dengan nada yg betol~~~tau ke macam mane nadanye..meh sini aku bisikkan....weeekkkk!!!!]

** Ni acara bebas..lari tanpa batasan :P**
dia lari..lagi laju dr aku berjalan..hahahaa:P

erm sesampai jek kat kerinchi dah nk dekat kol 11pm....try call mira tny pasal meeting bebeudak ATAT tu masih berjln ke idak...& dengan jawapan masih yg kate masih lom TAMAT..maka, aku teros menyusup masuk kete aku plak & start enjin teros ke Puchong..giller gamble aku tym ni...ahaks...sbb nye...berbekal peta yg aku print dr forum tu kan..seb bek senang nk carik..dah lah mlm kan..seb bek aku xtersesat..hampir jugak lah..seb bek nampak kete mira..makanya...xsesat lah tu..lepak kat Restoran Mug Mug sampai kol 1lbh...lepas tu baru terkedek2 nak pulang ke sarang..sbb mate dah mengantok yg amat...:P

Nota Kaki: Wan...begitu cepat kan mase berlalu...selamat menjadi isteri mitahli :P

3 comments:

Marvic said...

address penuh..yg aku ingat la...
Jalan U8/17..hehehe

cyana said...

saku ingt gak.. jln andang... haha

wwahhh!!!! suda berangan mo kawen?suda smpai seru cm kenanga ka?

Yun said...

kan aku dah kate..ade yg perasan..teliti sungguh

tp i lom jiwa kacau...
keinginan tu ade [kate manusia normal], kesungguhan tu jek xmuncul2 lagik!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...