Skip to main content

Majlis Pernikahan

Bertempat di Bukit Jelutong [Address nye aku luepr...hik33]
bertepatan Jam 9.30pm [lbh kurang lah], tanggal 2 Oktober 2009 bersamaan Jumaat Malam Sabtu...

Cik Wan Noor Faridah sah bertukar status ke Puan Wan Noor Farodah..hehehe

alhamdulillah aku ngan Murni sempat berjumpe ngan Cik Wannor B4 bertukar status..hehehe

cerita selanjutnya...nnt aku update k!...skrg...layan kan gamba ni jek dulu....
[sbb yg laen dlm sesi penapisan :P]

u look so Gorgeous dear..
seyes laen bebenor rupe ko...
sampaikan aku xkenal dah..
seb bek mmg ko sorang jek yg nk nikah kat umah tu mase mlm tu kan
kalo idak..kompem aku dah salam ngan org laen :P

**tapi aku nak jugak kawen!**[berani sungguh ayat aku ni...mmg sah nak kene kutuk ngan ahli majlis nih namenye:P]

debaran pasangan sejoli..
Aku doakan ikatan perkahwinan ko ngan shuk [mcm ni ke eja name dia...mslh aku nih!] akan berkekalan sepanjang hayat...

antara kengkawan yg menyibok & same-same menderma haba di sekitar majlis..hehehe
berpeloh2 den nk menyusup2 dalam sesakan org ramai...
macam artis kawen daaaaa

cett..xdek pon gamba yg aku pandang camera!

hope adelah gamba yg cun dlm simpanan photographer si wan yg bapak ramai nak mampossss

**-----**
lupe plak..malam tu aku ke bukit jelutong dengan menumpang kereta Murni & family...thanx Murni & akram & thanx Adam...kasik mama yun menyibok dlm kereta tu skalik kan..huhuhu :P

ok here some random pics yg mampooo aku pilih dr hasil tembakan aku khas utk tatapan puan Murni :P

My name is Adam Rifqie
** sian adam dah lapar**

ni tym belasah ape yg disediakan...hukk33
tapi Adam suke " Belasah satu rengget"[sile bace dengan nada yg betol~~~tau ke macam mane nadanye..meh sini aku bisikkan....weeekkkk!!!!]

** Ni acara bebas..lari tanpa batasan :P**
dia lari..lagi laju dr aku berjalan..hahahaa:P

erm sesampai jek kat kerinchi dah nk dekat kol 11pm....try call mira tny pasal meeting bebeudak ATAT tu masih berjln ke idak...& dengan jawapan masih yg kate masih lom TAMAT..maka, aku teros menyusup masuk kete aku plak & start enjin teros ke Puchong..giller gamble aku tym ni...ahaks...sbb nye...berbekal peta yg aku print dr forum tu kan..seb bek senang nk carik..dah lah mlm kan..seb bek aku xtersesat..hampir jugak lah..seb bek nampak kete mira..makanya...xsesat lah tu..lepak kat Restoran Mug Mug sampai kol 1lbh...lepas tu baru terkedek2 nak pulang ke sarang..sbb mate dah mengantok yg amat...:P

Nota Kaki: Wan...begitu cepat kan mase berlalu...selamat menjadi isteri mitahli :P

Comments

Marvic said…
address penuh..yg aku ingat la...
Jalan U8/17..hehehe
cyana said…
saku ingt gak.. jln andang... haha

wwahhh!!!! suda berangan mo kawen?suda smpai seru cm kenanga ka?
Yun said…
kan aku dah kate..ade yg perasan..teliti sungguh

tp i lom jiwa kacau...
keinginan tu ade [kate manusia normal], kesungguhan tu jek xmuncul2 lagik!

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…