Skip to main content

Majlis Persandingan

Sabtu | 3 Oktober 2009 | Wisma PKPS

Masih tiada mood utk bercerita..

sila layan kan gamba terlebey dahulu k!


bertemakan Hitam & Putih...serius i lyk the theme...suke sangat
tapi kalo kat kampung..kompem kene sembur ngan makcik pakcik..kate nk berkabung..hehehe
mmg worth it lah ngan pelaburan yg telah selamat dileburkan utk majlis yg ahak superb..sbb pelamin cantik..deco deco deco dewan pon SANTEK saNGAT! [tp xdeklah glem2 mcm anak2 sultan kawen kan]

but makanan pon sedap2...nasik hujan panas lagik..seb bek xhujan panas diluar..kalo idak..kompem ramai yg demam panas lepas tu kan...

cett dpt dok kat meja VIP..xaci sungguh!


1

2

3

bermula dengan bismillah..langkah di atur rapi...

jgn tersilap langkah..
mau makan lantai jek aritu kan
:)



sungguh cantekl kamu
ala2 RATU gitew
[sila sediakan hadiah ape yg ptt..penat dah aku puji melambung2 ni]
ahaks

comeikan budak ber2 ni?


kalo aku mo pinjam baju ko...
kompem xleh masuk punye...
slim plak ko..bile nak kawen ni ek...
makan ati ke?

pelamin pon SANTEK jugak
semua lah saya suke...



ok...ni dia rakan semeja aku
**Naily & adiknye..kak nor & family**


Thanx to kak nor coz dengan rela hati mengangkut aku skalik ke majlis si wan..hahaha
to dedek..."Whatever" k!







Nota Kaki: Tgh asah mood utk menjadi lebih sporting :P [asik lah malas jek semendang..aku pon tensi!]oklah arini mood saya telah ok..setelah gigih saya asahnya ngan batu asah malam semalam..hahahaha:)

Comments

Marvic said…
meja VIP...hahaha..jgn mare....meja tu kena chop awal2..kekeke
cyana said…
cisss... ptt la meja ko nmpk lain jek.. VIP konon!!... tk adil sungguh!!! hahaha..bley bwk ke meeting tergempar nie...protes!protes! hiks
Yun said…
tu lah..meh protes sesame...

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…