Skip to main content

Krim Brulee yang SODAP!

Aku xrase dah basi citer ni..tapi bau dia dah masam sket kot tapi xsemasam bau air susu yg ditinggalkan org dlm pantry...maha hazab ok deria bau aku sbb kene bekerja keras kalo dok dlm pantry tu..sungguh xbertanggung jawab kan..ingat kat opis ni ade pasal Maid ke tok basuh pinggan mangkuk & lap segala makanan yg tumpah...cettt

story ni adelah utk 25 oktober lepas...tapi xberkesempatan nk hupdate kan...
almaklom bergelumang ngan hama-hama padi

sesampai jek kat majlis [thanx to DD sbb sudi meneman beta..kalo pg sendiri..kem salam lah aku nk sampai kan]
aku sangat kagum ngan kaler dia..terkesima ok! sbb pink+purple & aku plg suke ros dia...kaler purple..kalo ikot sharna..lilac katernye....pelamin nan indah mak suka jugak..tp sila buang daun2 ijau di tiang..ganti ngan tiang putih jek ke....[tak pe citarase org semua laen2 kan]

cantekkan
terkesima guwe...
the pengantin

dok semeja ngan boss aku..mau x aku pon kumpul dosa lebih mlm tu..hahahahaa

haih*

owh lupe pengantin lelaki tu boss tok projek ebernas aku dulu...
ala yg selalu belanje makan tu.....
hehehee

the gift

pengantin-to-be yg bakal jln bawah pedang [xsabar nk tgk!]

adiba nor pon ade ok!

yg ni sedap!!! sungguh terasa cream nye di mulot.......hehehehe

Comments

Anonymous said…
cantiknya pelamin!!!

aa
Yun said…
ye cik aa,

nnt ko wat mcm ni,..kompem aku terkesima skalik lagi..hehehe

btw, ko poie ke kenduri kyra mansor nnt?
Anonymous said…
aku wat lagi grand dari ni, tp ko kena sponsor la hehehe

bila kenduri kyra ek? aku x dpt pun kad jmputn?

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…