Thursday, December 24, 2009

Kalender Serbaguna

Debaran 2010 makin kencang..lebey2 lagik...bile kalender 2010 mule di edarkan... ekceli debaran tu xdek ape pon..saje jek wat ayat gimik yg membentuk ke arah kepoyooaaan lebey...

dapatnye kalender 2010 dah blh mule plan ape yg ptt kan [pdhal...kat outlook blh jek tgk..nk tgk taun 2020 punye pon blh kan] erm... kali ni dpt kalender Save More..hehehe sungguh berguna plak..xperlu dah planner or watsoever..sbb segalanye kat sini boleh dikatekan....memenuhi citarasa aku..di mana..ruper nye seperti mana2 kalender kuda..aku suke kalender kuda ni..sbb clear mewarna merah utk hari2 percutian kan...pastu tulisan yg besar..senang nk tgk dr jauh..ahaks....

oklah meh kite tgk...kalender SAve More ni....
ruper lebey kurang kan ngan kalender kuda tu?

ha tgk tu dia ade menandakan mane2 tarikh yg bagus utk melakukan puasa sunat..kire ni secara xlangsung leh jadik reminder lah kan..kan selalu kite jadik terkompius ngan bulan islam ni...ha...ni skrg dah siap tulis..xyah aku nk tulis sndr lah kan...

mudah kan....mmg memudahkan idop...

ni xpayah aku bukak online nye waktu semayang & print..sbb kat sini dah ade...ahaks....ikot negeri lagi you~~~~

ni nota kecil utk merumuskan segala jenis cuti umum yg ade pd bulan tersebut

& lagi satu yg lebey menguntung kan...

ha ade kupon beras ok...dpt jimat RM5 kan...boleh beli ikan kembung setengah kilo..hahahahaa
kupon ni bkn satu jek...oleh sebab ade 12bulan jek dlm setaun..ade 12 keping lah yg mane sekeping utk sebulan..hehehhee
berbaloi2 kan?

Nota kaki: mmg save more lah kalender ni...sbb all-in-1....dah mcm nescafe 3-in-1, all-in-1 printer, oppss Merry Xmas....tetiberrrrr hehehee

6 comments:

FUN MUFFIN on da Net© said...

Manan nak copet kalendar ni? Hehehee.. sudah jatuh hatilah!

didi said...

takde lebey ke? kasi la ai satu. =)

zakiahck said...

hahaa..bagos la ko yon!!
baru aku rase berbaloi dapat kalendar nie..
idak dpt jek ku campak masok laci!!
hahaa..sungguh 'tut' ke aku dgn savemore nie...

amoi said...

weh nak 1!!!

Yun said...

pada semua...sy pon dpt seketui jek..xdpt nk diagih2kan..

tp rasenye..kalo nk senang dpt, sila lah ke Kedai Save More berhampiran...sementara stok masih ade ...lalalalaa [jadik promoter plak]

didi said...

mekaseh ye. bole mark bile pablik olidey.=)

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...