Monday, December 7, 2009

Puan Monaliza

:)

Sila senyum yeaaa Puan Mona...finally, selamat sudah ko bergelar Puan di sebuah majlis yg sederhana dengan jayanya tetapi meriah..di masjid yg menjadik saksi [bak kate fizi kat farah] abg botak melafaz akad dengan sekali lafaz saje...hehehehee :) to both of you..selamat menjadik weekend suami isteri....sungguh menacabar tu kan..keh keh keh kalo idak.salah sorang kene mengalah ok! :P & diingatkan..jgn gado2....


Selamat pengantin Baru
Mona & Dafi


Posing dulu B4 Cik Mona bertukar Status menjadi Isteri & menjadi Puan Mona


heheeh seb bek Suami si ryern ade tok di buli....jgn ckp laki si ryern jek..laki di farah si E Fizi pon menjadik mangse keadaan kami...

Nak harap kan photographer si Mona..jgn le harap...tah mane lesap tah....
seb bek aku gigih usung Mr.Nik aku tu

here some gamba gediks dari kami

#1
#2
#3
#4
#5
#6

Nota kaki: kengkawan ku sekalian..korang save jek lah dr sini ek...

3 comments:

Queenin Murni said...

itu pelamin sssggttt cantik! (kecik hati pengantin puji pelamin jek :P)

puan mona pon ssgggt cantik jugaa.. selamat pengantin baru!

PiNk ButTeRfLy said...

found ur blog thru nuffnang xchange!

i went to the wedding!!!!

hehe.. kak mona used to be my neighbour.

she was pretty during the reception.

Yun said...

Pink: If ur her neighbour, Mona kawan sy di Dungun dulu
Yupp...mmg dia sangat cantek mase tu :)

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...