Monday, December 7, 2009

Syakirah & Syafiq

Suppose entry ni aku post mase sabtu lepas...tp...tulah..internet sengut kat umah aku tu..ke blogspot yg prob sbb xleh nk post & xleh save...last2 aku terpakse copy entry ni masuk dlm notepad...hahaha..lawak plak

------------------------------------------------------------

Syakirah geng since form 2 aku..hehehee dah pon selamat menjadik isteri kepada si syafiq [budget cam aku kenal plak...pdhal...tadi lah first tym aku tgk dia..hik22]

to Syakirah & Syafiq...SELAMAT PENGANTIN BARU dan aku doakan kalian semoga berbahagia selamanya & dirahmati yang Esa sentiasa.

boleh x, aku sesat dalam melaka td? hahahhaa area batu berendam...last2 patah balik ke bukit beruang..cessss nak xnak aku gune Garmin jugak...cetttt seb bek Garmin tu skema kan..dia tunjuk jalan yg lurus...ekceli aku biasa pg umah dia dulu kala..ayah aku yg anto ..pehtu bile dia tumpang aku blk mlk dr KL dulu kala...lepas tol ayer keroh teros masuk exit batu berendam kan...skali ni pg sendirik...ha amik ko....sesat lah plak...hehehe lawak pon ade...gelak sensorang2 lah sbb sesat dalam melaka...jarang sekali berlaku kan..ahaks....xpe pengajaran..sbb aku terkompius...dulu mane ade traffic light simpang depan tu..skrg dah ade...mau aku xkompius..keh keh keh....last2 kene say thanx kat Garmin..keh keh keh.....lawak sabtu plak arini...dahlah aku dah lmbt..ko bayang kan...kol 1.30pm baru nk kuar umah g Jusco carik hadiah..hahahaha harus sejam kat situ kan..pehtu kol 2.30pm baru terhegeh2 nk carik ngan sesat barat tu..kol 3pm jugak lah aku smpai.aku dok pkr...abis lah makanan org dah kemas [sbb aku dah kebulur giller nih] sampai jek org tgh kompang lagik..ehhhhh xkan baru nk berarak kan...sekali mmg kompang tu sepanjang majlis ...amik ko..hehehehe xke berdengung tangan org yg dok pukul kompang tu...wa salut lah beb...hehehee dah sensorang kan...pusing kiri kanan/..mak eihh xdek yg dikenali..cuak sat aku...seb bek nmpk adik2 dia..hehehe oklah..jumpe pengantin...salam seposen dua..aku teros ke khemah selongkar ape yg ade...fouuhh...seb bek ade makanan lagi..nak ddk..tetibe ade org panggil aku..hahaha terasa glemmer sekejap..sekali..menseh..jiran depan umah aku rupernye...ahaks...nk pg td nk roger dia tp serba salah...sbb aku xbeli hadiah kan..kang dia terlewat plak kan..keh keh keh....ruper2 nye dia pon baru sampai..sekapal lah kami arini....sekapal geng lambat..org len dah blk..tu yg aku toleh kiri kanan dah xnmpk org2 yg dikenali kan..ahahahhaa....last2 lepak ngan moon jek....seb bek ade geng kan....haih....lepas makan..jumpe pengantin..amik2 gamba 40 sen 50sen..lepas tu kitaorg gerak balik..sejam jugak lah dok umah dia kan.....& balik,,.akuteros blk umah sbb nk cpt nk suh ayah aku anto g basuh kete...wa dah xsanggup tgk...ni dah tahap...kerbau berkubang dlm sawah dah rupernye.....dah lah either mlm ni or subuh esok nk gerak blk KL kan..huh!

ok.....to the pengantin...enjoy ur honeymoon :-D..hope masin mulut pengantin....after diz..turn aku plak [tp kan kyra...ikot logik mmg aku jek yg tgl kan...si moon tu toksah lah dikire. sbb tarikh dah ditetapkan pon...makanya xyah nk kire after diz ke,.next ke...mmg aku nye majlis jek lah kene tgu..hehehe cume satu jek..tolong lah...tolonglah wat solat hajat (cess suruh org buat..sndr nak buat... malas kan) ramai2 kat kg ko..mntk jodoh aku diturun kan ke riba secepat mungkin...hahaha wa dah stress nk tepis soalan org lah..ko dah selamat skrg ni...mmg xaci]...2la org kate kalo jodoh nk sampai..xyah tgu 2-3taun kn...cam ko..kejap jek kan..menjadik jek..hehehheee

membe aku yg dr form 2 tu [kire yg sedorm, maz, i-saah, nazizah, ed, ijan, zun, as, kyra, batman & aku] - ikot list ni...mmg tgl aku jek blom tukar status...hehehehee

erm ape lagi..dah xdek ape dah..malam ni wa ade shot..majlis nikah adik kawan wa kat bukit pegoh..ni mmg kompem suh ayah aku anto..kalo idak sesat tok kali ke-2..sbb jln dia dah berubah ngan taman perumahan vagai..mau aku nanges dlm kete kang..dah lah mlm kan..ahaks.....chow....ss


No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...