Monday, December 21, 2009

Ronda-ronda

Petang smlm...cam boring jek dok umah...tiket bas balik KL mlm plak kan...haih*/..disebabkan kebuhsanan & kerete guwe ade di kampung..sedap lah aku plan terkejut...saje jek nk jln2 ronda2 kat melaka...tu jek yg baser aku buat..saje jek carik pasal utk menimbulkan kemarahan disebabkan byk kenderaan di jalan raya..huh*

dari banda melaka ke ayer keroh..masuk batu berendam...& kuar ikot cheng..amik ko..saje jek perabis duit minyak...huhuhu....

aku kuar jln sorang2....siap ckp kat mak..xleh ikot...hahahahaaa malas nk bawak..kang kompem nk singgah byk tempat...xdapat den nk ronda2...

ni lah Jusco yg suppose bukak 17/12 tp insiden gas meletop tu...kene lah tunda ke taun depan

kalo idak..kompem aku dh jalan2 lenguhkan kaki dekat sini
tapi aku hny jalan2 lenguhkan kaki tekan break ajolah yeee

ke ayer keroh sbb nk jenguk ke romantika & home decor..tp ape yg aku carik xjumpe plak kat melaka tu..huh..kene carik kat KL jugak lah jawabnye...
jalan sgt jem ye.....
bertapa kat setiap traffic light rase seperti nk beli jet pejuang sendiri jek [ade kene mengena ke?]

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...