Friday, January 22, 2010

Tag - Tulisan Tangan Kidal

Si Kemboja [ni name komersial utk kegunaan dlm dunia glemmer dia....tapi nama jawa dia ialah Dewi] telah men Tag aku & GGO yg len..dia suh tulis name & url blog..menggunakan tgk kiri [makanya..sape yg kidal gune lah tangan kanan ok!..kalo mmg pandai menulis menggunakan kedua2 belah tgn anda...SYABAS!, anda xperlu buat Tag ni..kalo nk jugak..sila gune kaki anda puler ok!]

Makanya...hasil dr tangan kejung aku [tp mak ai bedung tau mase I baby....bkn salah ibu mengandung...tulisan I buruk ok!]


Amacam..ok x? mcm tulisan budak sekolah tadika...
keras gitew...
baru belajar menulis ler kate kan..


yang ni plak..hasil dr tangan kanan aku..haiyooo...buruk kan?
apsal lah aku xjadik dokter jek dulu ek?

Nota kaki: ok lah...dengan ini..aku nak menTAG semua org yg terbace entry ini...sila lah buat...simple jek...jgn nak ngelat ok! [sape suh bace entry ni kan..]

"Tuhan nampak ape yg anda laku kan.."

7 comments:

Queenin Murni said...

oh, aku tak baca. hahah!

dewman said...

syabas!!
cantik tulisan programmer :P

Yun said...

Murni: mane ko tau adenye ayat kalo bace & kalo xbace....

mengaku jek lah...ko dah terbace..tp buat2 xbace!

dewman: huhuhu santek ke tu? huduh adelah..oppsss ok...i bersyukur..tulisan i santek harini!

cyanamoose said...

ai blom transfer lagi tulisan ai yg santekkkk! tungguuuu!

Yun said...

cyana: ni alasan ke ape? ni mesti dah test berkali2..tp tulisan huduh sgt xleh bace...blk nnt tu..nk test lagik lah tu...

saifurudin said...

erk aku skip tros kat comment lah .. ape cite kat atas tu .. kiri kanan kiriiiiiiii ...

Yun said...

hahaha...jgn nk ngelat!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...