Skip to main content

Restoran SS2 Murni

Ahad malam....ni lah Dinner aku..setelah frust xjumpe di mana kah Fullhouse cafe...Sigh*...xpe nnt kite carik lagi ye DD...tu lah men gamble jek..ingat Ara DAmansara tu kecik jek ke..haiyooooo

gare-gare tgk Awan Dania lah ni nye pasal...xpe....dlm mase terdekat..aku akan ajak DD merabak kan poket lg..tp aku dah cek harga kat fullhouse tu..xdeklah mahal sgt...hehehehe

oklah..sbb xdpt Fullhouse...Murni pon jadik lah..ni 1st tym jugak aku mentekedarah kat sini...so far..makanan mcm kat William...erm...yg kat sini..dengar kate..ni adik beradik William yg punye..sangat lah ramai orang ok..ala2 mcm William jugak..huh~

xreti nk order lg..maka nye...aku belasah yg ni
Ribena laici + Chicken Chop = RM12 [Murah lah uolsss]

DD plak..actually dia tgk aunty sblh meja kitaorg makan mee ape tah...ala2 speghetti yg halus2 tu...dia pon belasah lah order yg ni
Tembikai Laici + Olio Spaghetti = RM15

sekali xsame daaaaaaaaaaaaaaa...tp layan....ok...murah kan compared to William..sbb portion dia ala2 muat utk sebuah perut [ye ke sebuah..ape yg sesuai ek..utk perut?...aiyoo failed bahasa melayu ni]

Nota kaki:...fullhouse...fullhouse....

Comments

Mira Suhani said…
hoho aku pon berkenan fullhouse tu..gara2 awan dania gak
Yun said…
2la....decor dia sangat memikat hati..huk33
didi said…
yg aku nak tu nama mee raja kot. sok2 nak try karipap besar tu. tp takmo dh air temikai. sempot ai d buatnye.
Yun said…
2la aku nk makan roti beckam plak..
terliur siot tgk mamat sebelah tu makan..huhuhu :)

aku nk try air lagi satu air..yg aku lom ketahui name dia..wakakaka
Queenin Murni said…
hmm... lunch hour kita boleh smp tak tempat ni??? :P
chajuya said…
fullhouse dkt sesgt ngn umah akuuuuuu
Yun said…
murni: i xtau bile dia nye operation hour....mlm tu kompem lah kn..sbb aku pg mlm...wakakakaa

sazz: erm tu lah smlm cek map...mmg dkt area umah you jek
cyanamoose said…
kalo pegi kena bwk pn murni...sure dapat diskaun.. haha
didi said…
tgh hari ade tp tak pasti ade menu yg camni. lunch ada nasik campo je kot.

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.