Tuesday, February 9, 2010

Restoran SS2 Murni

Ahad malam....ni lah Dinner aku..setelah frust xjumpe di mana kah Fullhouse cafe...Sigh*...xpe nnt kite carik lagi ye DD...tu lah men gamble jek..ingat Ara DAmansara tu kecik jek ke..haiyooooo

gare-gare tgk Awan Dania lah ni nye pasal...xpe....dlm mase terdekat..aku akan ajak DD merabak kan poket lg..tp aku dah cek harga kat fullhouse tu..xdeklah mahal sgt...hehehehe

oklah..sbb xdpt Fullhouse...Murni pon jadik lah..ni 1st tym jugak aku mentekedarah kat sini...so far..makanan mcm kat William...erm...yg kat sini..dengar kate..ni adik beradik William yg punye..sangat lah ramai orang ok..ala2 mcm William jugak..huh~

xreti nk order lg..maka nye...aku belasah yg ni
Ribena laici + Chicken Chop = RM12 [Murah lah uolsss]

DD plak..actually dia tgk aunty sblh meja kitaorg makan mee ape tah...ala2 speghetti yg halus2 tu...dia pon belasah lah order yg ni
Tembikai Laici + Olio Spaghetti = RM15

sekali xsame daaaaaaaaaaaaaaa...tp layan....ok...murah kan compared to William..sbb portion dia ala2 muat utk sebuah perut [ye ke sebuah..ape yg sesuai ek..utk perut?...aiyoo failed bahasa melayu ni]

Nota kaki:...fullhouse...fullhouse....

9 comments:

Mira Suhani said...

hoho aku pon berkenan fullhouse tu..gara2 awan dania gak

Yun said...

2la....decor dia sangat memikat hati..huk33

didi said...

yg aku nak tu nama mee raja kot. sok2 nak try karipap besar tu. tp takmo dh air temikai. sempot ai d buatnye.

Yun said...

2la aku nk makan roti beckam plak..
terliur siot tgk mamat sebelah tu makan..huhuhu :)

aku nk try air lagi satu air..yg aku lom ketahui name dia..wakakaka

Queenin Murni said...

hmm... lunch hour kita boleh smp tak tempat ni??? :P

chajuya said...

fullhouse dkt sesgt ngn umah akuuuuuu

Yun said...

murni: i xtau bile dia nye operation hour....mlm tu kompem lah kn..sbb aku pg mlm...wakakakaa

sazz: erm tu lah smlm cek map...mmg dkt area umah you jek

cyanamoose said...

kalo pegi kena bwk pn murni...sure dapat diskaun.. haha

didi said...

tgh hari ade tp tak pasti ade menu yg camni. lunch ada nasik campo je kot.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...