Thursday, February 18, 2010

Western The Chef


Betol lah kot name dia...hahaha...tp kedai ni kat belakang Jusco AU2, Keramat.alah dekat ngan asrama Felda tu...hehehe

Hari kejadian ialah pada Ahad Malam isnin...mmg hari ahad tu..hari terpakse melantak sedunia...sampai aku dah xlarat nk telan sbb tekak dah xleh terima akibat perut dah xleh nk sumbat lg..huh...tp dah sampai kedai ni..terpakse lah jugak...sbb dipaksa dek abg sepupu aku tu...

dari start brekpes pagi yg mereka tapaukan makanan aku dr cafe intekma tu ngan roti canai yg aku dah tapau sndr...plus lebihan ketupat rendang mlm sebelom tu..semua aku kene makan...ngan lauk kenduri TGh tu..pehtu ngan menjejaki semua umah sedare mare dlm KL + selangor ni....semua kene makan..bukan sikit..semua org hidangkan makanan mcm lah akukami ni xmakan berhari-hari...dr pasta, makaroni, spaghetti, satay kajang, putu mayang [paling sedap], kuih pau yg memberi idea bernas pd aku tok membeli rice cooker baru yg xtau ape kene mengena pau ngan rice cooker] hehehee, mee goreng meehoon sup, kerepek2..limau mandrin yg aku jadik nk muntah makan..sbb semua org dok hidang buah yg sama...hehehe last mlm tu kene serang western food lagi...which depa order chicken chop & salmon ape tah & mushroom soup yg di makan ngan garlic bread...fouuhhh layan..tp serius salmon tu sedap...DD nnt kite serang kedai tu lg ek..hehehehe

& gamba xsempat snap..sbb bateri henpon aku ..mati di tengah jalan dek kerana bekerja keras pd ahad tersebut...tu yg leceh kalo konvoi kan...len kali aku nk sedia kan walkie talkie jek...senang..jimat kos!

harga aku xtau..sbb aku xamik tau..kang amik tau..aku kene bayar plak..so buat tatau jek! ngeh33...xdek lah..dah abg sepupu aku kate dia nk belanje kan...malas lah aku nk amik tau...ahaks...

Nota kaki: sesi makan2..bulan ni lom berakhir..serius..tah bape kilos plak lah aku kumpul bulan ni....aiyooooo~~~

3 comments:

saifurudin said...

sape suwuh ko mknnnnnnnnnnn je keje .. haish .. naik lagi ar nih .. hohoho

Yun said...

saifurudin: kalo aku xmakan..nnt kene marah....ala2 bebudak kecik kene pakse makan....nak xnak..kene makan jugak kan..hehehe org dah jamu..kite belasah ajo....

mama tisya said...

kedai ni mmg sedap & murah..mmg slalu mkn cz dkt ngan umh

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...