Wednesday, April 7, 2010

Akhirnya, Bersatu Jua

Alhamdulillah, Majlis persandingan Mass & Zunnun selamat berlangsung dlm suasana yg tenang & cuaca yg baik.

TAHNIAH utk mereka berdua kerana berjaya menamatkan zaman bujang. hehehee Semoga Ikatan Perkahwinan Kamu berdua berkekalan selamanya. Amin
Plan asal, aku nk pergi ngan family aku tapi dek kerana ade nye bowling Tournament, malas lah aku nk balik kampung kan. hehehee & aku pon mengajak rakan2 utk serang kenduri kawen kakak ku ini. Thanx to Mir Jan Di, Sepul & Sara yg join memeriahkan perjalanan dr KL-Masjid Tanah. Xjauh kan perjalanan..hehehehe

Kitaorg bertolak seawal 9.15am & berhenti di RnR Seremban utk brekpes & sampai ke Lokasi kejadian dlm kol 11am. masih awal lg ketika itu...kami lepak2 ala2 macam rumah sndr plak..hehehhee

& dpt lah snap sikit gambar pengantin..seb bek mereka berarak awal..kalo idak..xdpt lah nk menunggu kan...dlm kol 2pm kitaorg dah gerak balik.
Muka Mak yg ceria..sbb anak dah kawen...Tahniah kat mak jugak...sbb finally, hasrat dia nak tgk anak hidop bahagia..tercapai jua.
& kami pon sempat menempel sekejap utk bergambar kenangan ngan Pengantin..Cantik x pelamin nye? baju nye...kalo berminat..sila lah ke Belog kakak aku ni di AnggunDChanteq sbb kakak aku ni wat andaman....leh lah tgk pakej dia kalo berminat [promote sket....tp iklan ni xberbayar ok!]

Owh lupe plak, pelamin dia ni baru siap, kire 1st tym pakai lah.....& baju dia pon same..hehehehehe
Owh kami xbalik Kl teros..sbb hari masih siang..cerah lagi gitew...maka aku bawak mereka ke Kuala Linggi utk usha tpt mandi manda terbaru..hehehe tpt yg masih lom tercemar lg....Owh ni lah tpt kitaorg wat family day utk department aku last year.
dah sakan bergambar ngan baju kurung bagai...baru lah kami reti nk pulang...tp xdeklah pulang teros..lalu PD & kunun nk singgah ke Cendol Leman Dawi...sekali dah abis...frust kami...tp xpe.....xdek rezeki namenye kn..lain kali ajelah

ok esok aje utk cerita yg lain

2 comments:

Mira Suhani said...

aku sgt suka nama Mir Jan Di itew...tq tq

SakamotoMiharu said...

kak yun bile nak kawen lak.. hehehehhe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...