Skip to main content

Happy Birthday

MR. Nik I yang dikasihi lagi dicintai. wahhh gitew.....Bukan lupe...tapi malas jek nak menaip utk dijadikan entry di dalam belog yang dah xde seri nya ha.... sori lah..tuan empunya belog ni sedang/tengah mencarik rentak hidup yang baru..wakakakaa

Ok lah...setelah 2 tahun bersama Mr. Nik, i sebagai girlpren yang sporting lg memahami telah menghadiahkan seorang kekasih baru utk Mr. Nik. Owh sungguh muliakan hati I. Sanggup bermadu...wakakaakaa tapi kalo I madu kan Mr. Nik..kompem Mr. Nik merajuk sampai hempas2 kan diri lah jawabnya...keh keh keh..mungkin Mr. Nik akan terus terabai tym tu....

tu lah pejam celik..pejam celik.... kejap jek I dah bersama Mr. Nik 2 tahun lamanya [ckp prompa prompa mcm idop bersama dah 20taun jek bunyiknye]..byk kenangan yg dirakamkan bersama...erm utk menggantikan Mr. Nik dengan kekasih baru..masih dlm perancangan...tp bukan dlm masa terdekat...sbb poket I dah bolos ye uols......serius...kalo mcm ni lah..mmg saving dlm bank tu xkn pernah ade lah jwb nye....tapi I bersyukur sbb mr. Nik masih dalam keadaan baik & masih belom menyusah kan I setakat ni.. :)

ok lah... birthday diri sendiri pon I xpenah pikir nak bg hadiah ape kan...Mmg beruntung betol si Mr. Nik ni...ok lah.....anggap jek..Birthday Mr.Nik adalah same jek mcm birthday I.....heheheee so diz year...xdeklah lah hadiah utk diri sendiri..sob sob....

Nota kaki: Nak target utk benda2 yg ptt diletakkan dlm budget 2011 plak. Gambar Mr. Nik...I malas nk godek2 lah...geng2 I dah baser tgk...kang muntah plak dia tgk lg, sbb dah lah xhensem, gemok plak tu..bkn takat gemok,...debab pon ye jugak di tambah ngan kegaringan dia yg xleh blah..hahahaa [mau kene sumpah ngan Mr.Nik plak..sbb kutuk dia] serius...mmg gemok & hitam melegam!

Comments

saifurudin said…
tapi ko x mention pun ape hadiah untuk mr.nik ko tu .. (walaupun aku tau hoho) ...

tuan punye diri x senang tido .. hehe.. tapi berbaloi untuk mr.nik ko sbb die dah lama sgt x digandingkan ngan pasangan yg power mcm hadiah die tu .. huhu jeles jugak ar ... 2.8 heh

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.