Tuesday, May 18, 2010

Happy Birthday

MR. Nik I yang dikasihi lagi dicintai. wahhh gitew.....Bukan lupe...tapi malas jek nak menaip utk dijadikan entry di dalam belog yang dah xde seri nya ha.... sori lah..tuan empunya belog ni sedang/tengah mencarik rentak hidup yang baru..wakakakaa

Ok lah...setelah 2 tahun bersama Mr. Nik, i sebagai girlpren yang sporting lg memahami telah menghadiahkan seorang kekasih baru utk Mr. Nik. Owh sungguh muliakan hati I. Sanggup bermadu...wakakaakaa tapi kalo I madu kan Mr. Nik..kompem Mr. Nik merajuk sampai hempas2 kan diri lah jawabnya...keh keh keh..mungkin Mr. Nik akan terus terabai tym tu....

tu lah pejam celik..pejam celik.... kejap jek I dah bersama Mr. Nik 2 tahun lamanya [ckp prompa prompa mcm idop bersama dah 20taun jek bunyiknye]..byk kenangan yg dirakamkan bersama...erm utk menggantikan Mr. Nik dengan kekasih baru..masih dlm perancangan...tp bukan dlm masa terdekat...sbb poket I dah bolos ye uols......serius...kalo mcm ni lah..mmg saving dlm bank tu xkn pernah ade lah jwb nye....tapi I bersyukur sbb mr. Nik masih dalam keadaan baik & masih belom menyusah kan I setakat ni.. :)

ok lah... birthday diri sendiri pon I xpenah pikir nak bg hadiah ape kan...Mmg beruntung betol si Mr. Nik ni...ok lah.....anggap jek..Birthday Mr.Nik adalah same jek mcm birthday I.....heheheee so diz year...xdeklah lah hadiah utk diri sendiri..sob sob....

Nota kaki: Nak target utk benda2 yg ptt diletakkan dlm budget 2011 plak. Gambar Mr. Nik...I malas nk godek2 lah...geng2 I dah baser tgk...kang muntah plak dia tgk lg, sbb dah lah xhensem, gemok plak tu..bkn takat gemok,...debab pon ye jugak di tambah ngan kegaringan dia yg xleh blah..hahahaa [mau kene sumpah ngan Mr.Nik plak..sbb kutuk dia] serius...mmg gemok & hitam melegam!

1 comment:

saifurudin said...

tapi ko x mention pun ape hadiah untuk mr.nik ko tu .. (walaupun aku tau hoho) ...

tuan punye diri x senang tido .. hehe.. tapi berbaloi untuk mr.nik ko sbb die dah lama sgt x digandingkan ngan pasangan yg power mcm hadiah die tu .. huhu jeles jugak ar ... 2.8 heh

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...