Wednesday, May 19, 2010

Iron Man 2

Menonton citer ni di kala tengah malam [show kol 12.15am]. mmg mengundang kengantokan lah kekdahnya. 20minit awal, mmg aku terlelap. seb baik xberdengkur skalik. tapi bila part iron man dah mula beraksi mmg terjengil lah bijik mata. even xdeklah ganas sgt aksinya. but boleh lah buat mata aku xkatup kan.. & berjaya jugak lah aku khatam kan cerita ni tanpa rase boring. maybe aku pon tgh mencarik hiburan sndr kot utk melenyapkan seketika kekusutan di kepala.

kitaorg layan movie ni ber-6 [Geng sewel - aku, mira, sepul, adik, wafi & kerol].

dah 10hari berlepas. baru teringat nk buat review. layan pon kat MBO ampang. Part paling best, bila si Tony tu start mengkaji semula utk jantung dia tu [betulkah ni..belasah ja...] & yang buat aku rase xcukop, aksi lawan dia..terlalu pendek & terlalu mudah utk menumpaskan lawan nya. mmg aku ni seorang yg failed bab nk explain..keh keh keh...

nk rase best poie lah tgk sndr...wa nak layan Robin Hood plak nnt

Nota kaki: utk movie ni aku bg 3.8/5

1 comment:

Mira Suhani said...

aku sempat layan tido stgh jam pertama..wakaka sgt selesa bila tido di tempat berbayar

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...