Friday, May 21, 2010

Jom Redah

1998 adalah tahun terakhir aku jejak kan kaki kat Muzium Negara. Even dah keje ni aku duduk kat KL & dekat jek pon ngan Muzium negara ni, tapi hampeh lah kan aku nak jejak kan kaki.

Mase sembang2 berharga ngan Geng Sewel, tepacul lah idea utk mengadakan sesi lawatan di Muzium Negara. Plannye dari tahun lepas, tapi baru-baru ni dpt dilaksanakan aktiviti ni. Yolah, nak tgu mase semua FREE pd waktu&hari yg same, adalah amat payah kan.

Ahad lepas, after makan kenduri kat ampang [sedare sara], kami pon ber-7 [2lagi penyibuk] melenguhkan kaki membace segala macam nota-nota di dinding muzium tu. paling khusyuk membaca adalah si Mir Jan di...serius....wa malas nk membaca sgt..keh keh..

owh kalo korang pg skrg, ada pameran keranda...

1 comment:

Mira Suhani said...

owh, nk smp ke sana amatlah susah maka baik bc apa yg tertampal di dinding..bangga bila ada tempat yg ditampal kita pernah jejak sejarahnye itu..

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...