Friday, September 17, 2010

I-city

Rabu malam Khamis. Tetibe ade orang call time maghrib ajak serangI-City, aku xpenah pegi lagi kan, maka nya, Yes kan aje lah..ahaks... akceli kawan aku tu nak bawak mak dia jalan-jalan. Sebab kesian terperap kat umah dari senin kan..yolah dah kawan tu keje... tp keje giller ni mmg dengan dia jek lah...sengal!
Untuk hari biasa, nak masuk ke sini akan di kenakan RM5 utk sebuah kereta dan pada hari cuti sekolah/umum dikenakan RM10...mahal kan?...layan kan ajo..tp serius memang ramai orang....
dah macam2 style bergambar dah..dah lah nak bergambar pon kene beratur macam lah nak beli setem kat pej pos di kala nak raya...adoiyai





tempat ni memang lawa, tapi mula2 memang aku peneng lah nk biasakan mata aku dengan keadaan lampu warna warni tu kan..

owh ni jek yg menunjukkan ciri2 orang melayu..kekkee


muka gembira tokleh blah
oklah..dah mengantok boleh balik dahhh..opopps sebelom pekena milo ais ngan roti telor kat Hakim dulu...lapar ok, kesian kat orang bujang yang makpak nye jauh di kampung halaman...xmakan dr siang nye kan..ngeh33...


1 comment:

semut-terbersin said...

cantinye ko amik gambo dia! caya laa yun!! tere tere

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...