Sunday, September 26, 2010

tidur lagi best

Niat di hati nak update cerita...beraya bersama Synergycentric di tropicana...terbantut

niat di hati nak update cerita suprised birthday party mira pon terbantut

nak cerita pasal eksiden di melaka tgh tadi pon terbantut




semua ni kerana...gambar-gambar di dalam phone aku TIADA ye! sentap nye lah kan..tengah berkobar-kobar..sekali non ado yeeeeee gambar yang dah beria aku snap...


sekian, selamat malam sayang semua

nota kaki: dah nak dapat bahan utk berblogging sangat susah kan...phone plak buat perangai..ruper2nye memory dia dah full...muahahha snap jek xdelete yg lame & save jek mp3...rasakan..beria je posing...

2 comments:

fAriefArihan said...

Accident?? Harapannya sihat2 jew
Selamat malam sayangky kaq yun.

Yun said...

org lain yg xcden..den snap jek...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...