Wednesday, October 20, 2010

Kisah Minggu Lepas

Jumaat malam, sebelom berangkat balik ke Melaka, kami [aku-sara & sepul] menemankan Mira & wafi mencekik kedarah kat KFC wangsa maju. owh bukan menarik sangat pon kisah makan k-ep-ci ni kan..

yang menarik..ko tgk gambar orang tu makan..aiyoooooo dah lah tamak ha-lo-ba nak set "dinner plate" skali....

tersengih2 + terkulat2 nak perabiskan set dinner plate dia tuh..wakakakaa...kitaorg tukang gelak ajolah..

well pengantin baru, behave ye...kang ko lg gemok dr aku..mmg masalah....
dan sila tengok, selain ayam, dia dok perabiskan sos-sos kat k-ep-ci tu..aiyooooooo...

ha kan dah tayang muka puas hati.....heheheheheee
well, selamat jadik bahan ye......

5 comments:

cyanamoose said...

bio benor skali ngadap 6 botol cili? hehe

Yun said...

orang kuat makan memang mcm tu

saifurudin said...

bukan salah ku ... tidak ... mrk yg membuli ku haish

Kenanga said...

botol2 tu boleh recycle diknon...leh la cover duit perabis kawin!

Yun said...

kenanga: tu dia pakar kewangan anda dah bersuara...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...