Monday, March 7, 2011

Siapa nak angkat tangan

Kalo simpan, dah cair kot, oleh sebab simpan dalam bentuk gambar, lambat upload pon xpe..hehehee actually ni dessert kitaorg Jumaat lepas, dah nama kitaorg, maka bukan aku soranglah yg melantak kan.
Ada orang mengidam, orang lepas beranak yang mengidam. actually aku yg xpenah beranak ni pon mengidam jugak,sebab asik tengok dekat belog MamaTisya jek kan. Makanya, geng Gigi plak punya turn serang Baskin robin last friday. serius lah opis berdekatan tpt makanan mahal2 ni. [yolah mahal pada aku yang poket asik bolos ni kan. ]memang tokleh nak berjimat lah.
ok, last but not least..jamulah mata Ice Cream Foundue ni ya..nom..nom..nom...oppsssss


8 comments:

mama tisya said...

oo p mkn ice cream fondue..tau saper yg ngidam itu...saper lg si murni...

Yun said...

heheehe betul lah tu...

amyeryn said...

sebab die cal akak jumaat tu..pelik jugak tiba2 tnye kt mn..lps tu tnye naper..die ckp tkde apa2...rupanye die nk ckp p mkn eskrem kt BR...

a'ah kursus smp esok..wah p bandung plak...kirim FM jugak...nanti akak byr..esok ke p bandung??

cik reen said...

adeh meleh tgk daaaa..aci tak aku pun mengidam je tetiba tgk gamba eskem ni..nak jugak..nak jugak..nak jugak...

cik reen said...

adeh...meleleh tgk..aci tak kalau nak mengidam jugak..nak jugak..nak jugak..nak jugak..

Yun said...

amyeryn:
sy yg suh dia call, coz carik tpt xjumpe..skali dah call baru nmpk..hehehehee

cik reen: nk jugak, pi serang BS segeraa..hehehe

cyanamoose said...

aiyoo.. tiba2 dapat title geng gigi. ketua gigi adalah yg baju nmpk dalam gmbo tu. ahaks.

Yun said...

well memang geng gigi vs kepit. kita masih ada game kena setelkan ngan geng kepit. still remember or not?

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...