Friday, May 6, 2011

Ingin kembali

itu lah ayat berlegar-legar dalam kepala ni, nak kembali ke penang, meneruskan sesi jelajah yang tergendala dek kerana penutupan sementara bukit bendera. dan kebetulan aku dah tau jalan nak makan sup & roti kat area stadium a.k.a jalan keramat kalau tak silap aku. betul tak Akak Cyana kita?

dan aritu, sampai pagi terus lepak kat ferengghi, layan lah orang main payung terjun tu. teringin tapi pitih dok mengizinkan .. maka cuci mata jek lah tgk mat saleh & pak arab wat aksi terbang di udara....

dan lepas tu singgah ke bukit bendera lalu frust dan terus ke queensbay utk lunch & terus rondaan ke Jln Gurney utk pekena pasembor & ronda2 shopping. owh silap, kitaorang singgah ke Komtar dulu..heheheee lame sangat dah rasanya xjejak kaki kat Komtar ni.rasanya last taun 2006.


dan wajib lah makan pasemboq kat padang kota tu kan....dah kenyang ngan pasemboq baru lah boleh balik dengan tenang. sebenarnya aku ke penang memang takde sebab, cuma nak jalan-jalan. kat kedah cam boring sket..hehehe alasan kan T_T.


oklah tu aja, tunggu sampai episode seterusnya, kalau aku kembali ke sana. lagi tak best ke Penang..sbb Cyana tak balik weekend tu gara-gara nak membaling bola pada pin..upset tau





1 comment:

cyanamoose said...

beb... akak kt penang nie. cuti 3 hari.tp upsettk sempat mau jenjalan. huhu

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...