Skip to main content

Tamatlah demam Seth Tan

Itulah dia rezeki dapat tgk episode terakhir kat TV. xperlu lah bersengkang mata utk khatamkan cerita tersebut.

dan aku xdkelah deman ngan Nora Elena kan..xperempuan lah..nk demam kat perempuan..hehehe wajiblah deman ngan si Atan kan...uhuk



seb baek ending..ala2 dalam novel, kalo tak..kita bako, kita bako TV..oppss dah TV rumah orang kan..hehehe ada hati nak bako TV orang..:P


oklah..terima kasih pada warga SeedPro kerana membuatkan workshop harini sangat pendek waktunya..dan terima kasih kerana masa yg lebihnya membuatkan saya balik awal & dapat menonton Nora Elena dengan tenangnya..:D


dah malam ni boleh tidur dengan tenangnya..esok kan kerja..walaupon kedah ni cuti...opssss semoga wanita lain diluar sana xrindu pada Atan. serius lah..wujud lagi ke laki sesabar tu? muahahaha

Comments

Mira Suhani said…
haha mungkin ada tp 1 nisbah 100 000..bole?
Yun said…
hahhaa..kira adalah jugak ek? :P
semut-terbersin said…
huhu aku rasa citer ni penuh ngan perempuan2 saiko..yvonne saiko, elena tu pon saiko..sebbayek aku tgk citer ni tak jadik saiko cam derang
Yun said…
ila: hahahahaa tgk citer ni jgn tgk perempuan..tgk watak lelaki jek..xdek lah saiko kan...muahahahaha
saifurudin said…
Yun, ko x nampak ke lelaki tu kat depan ko yg komen neh . Nampak x huahuahuahu
Yun said…
sepul: apsal aku xnmpk pon? aku nmpk jerawat ko yg bersepah jek :P

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.