Wednesday, May 16, 2012

1st day

Hahaha hari pertama di office baru...

Apa yg anda rasa?

------------------------------------------

entry kat atas ni aku post ari isnin..tah ape pasal tah..tak lepas2 hahaha arini baru lepas..layan kan je... ye saya dah mula kerja di tempat baru.....menjadi sejarah hidup..setaun kerja kat 3 comp...and aku berdoa semoga ni lah tempat aku bertapa hingga akhir hayat..ehhh hingga pencen. tak larat dah weh...

and beberapa harini..aku cuma duduk..sambil menguap sebab laptop tak dapat...semalam baru review spec and model ape nak order..harini baru derang order...ko tunggulah 2 weeks lagi kan..hehehee dan bace manual arahan kerja yang sangat tak paham..muahahaahhaaaaaaa tak pe next week kena outstation utk duduk dekat site..hope boleh cepat serap ape yang patut..huhuhu dan dah ade 1 projek menanti..tapi lom diskus lagi..cuma aku tengah cuba nk imagine the process flow..huhuhuhu

owh lupe enviroment kerja ok..setakat ni lah..hahaha sebab asik menguap jek kan..mmg hokeh sangat lah tu...dan bulan depan aku declare sesak lagi sekali sbb gaji kampeni baru ni xsempat masuk lah......sbb derang gaji 22 hb..maka mane sempat nk proses kan..aku baru submit borang and scc bank tadi..huhuhu takpe..redha kan jeklah..hope comp lame xhold aku nye gaji..kalo x......mane lah aku nak korekkan..

ok, comp lame bukan tak ok....ok jek..tapi enviroment tak kena dengan jiwa..lagi....pon...semua org nak chow..baik aku chow dulu sementara ade peluang ni..hahahahahahaa

oklah itu aje..tak sabar nak tengok ustaz comel...ngeh33

1 comment:

Marvic .. said...

dasat tau pertukaran ko ni.. jeles pon ada ok.. huhuhu

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...