Wednesday, May 16, 2012

Mari bersenam lepas makan

Sepatutnya entry ni wujud sebelum edisi makan-makan GGO tu..tapi..ape masalah phone aku tah....coz aku upload gambar dari situ je tadi...taip cerita je aku bukak lappy..hehehe xpuas lah nk type lelaju kat Notty aku tu kan...


Dah abis makan...kami pon serang lah tempat yg boleh meneutralkan kembali kolestrol and lemak2 yang di cerna ketika Dinner.....seronok uols....coz asik lah gelak....main sket penat nya berkilo2....yang pasti..awas ko Kenanga....nantikan i dah dpt rentak...i SMASH you nanti...huhuhuhu


oklah..hope boleh dijadikan aktiviti wajib GGO ni....

Hingga ketemu lagi GGO...sob sob..rindu kat korang lah.....rindu nak bergossip...tapi ni nyiok takde....ayuh buat ketupat utk nyiok...hehehehee


2 comments:

Kenanga said...

ayohh...kita smashing sampai putus tali reket!

cyanamoose said...

kantan... AWAS!!!!!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...