Wednesday, May 16, 2012

Dinner with GGO

Jumaat malam yang lepas, GGO berkumpul setelah sekian lamaaaaaaaaa tak ketemu. rindu bangat oiii..asalnya plan 11 April, tapi penyebabnya ofkos lah I kan.....I yang tetibe jadi xavailable, gara-gara kena bertapa di melaka yang kununnya 2hari tetapi menjadi sebulan 3 hari...amik ko....rasakan....nak sangat kerja kat melaka kan...

so, last minute nya plan, bangsar village lah kitaorg serang..hehehe kalini, selera thai pula ye...ade orang kampung yang tak boleh nak terima western..layankan je....

kalini nyiok menang tahta sebab menjadi orang pertama sampai..kelas ko deknon...naik stage amik award hokeh...kitaorg saje je lambat2 nak kasik nyiok merasa tunggu kitaorg pulak..oppsssss

semua tengah fokus nak order ape..walhal nak order air je...menu ofkos orang yang datang awal order kan...yg lambat redha jek ;lah....huhuhu

sesi melampiaskan rindu masing2...huhuhu dapatlah FM dari Vietnam..thanx kepada keluarga soljar...yang tak melupakan kami walau di mana anda berada..toceyy dehhh



antara menu yang ada....tapi aku mcm biasa tak sempat nk snap semua...sbb aku dah tak tahan dan terpaksa mengelap air liuq yang meleleh,,.huhuhu so phone kena selamatkan lah kan....





air orang yang paling awal sampai..kelazzzzzzzz berlayer2 kan.... masing2 datang dengan fesyen masing2..serius lame nau dah rasenye xjumpe macam 1/2 thn kan...aku lagi lah terasa sbb dulu selalu jek jumpe nyiok tapi kini.......dah tak boleh nak lap2 air mata nyiok dah kan...

oklah nanti kita realisasikan impian nak serang seafood yang sedap2 di gold coast ye....tunggu....tunggu I confirmkan suasana and situasi kerja baru ni..

Nota kaki: Minggu depan dah kena outstation ke Seremban...cehhhh dokek joo..

2 comments:

saifurudin said...

bila nya ko nak gi mkn western food blakang jusco ... siap msg tu yg tak tahan tu ...

cyanamoose said...

Kantan... rindunya kt ko. no more shoulder to cry. cerita pending byk giler nie... hehe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...