Wednesday, September 16, 2009

Iftar With dot dot

Halalan Tayyiban
xleh disangkalkan lagi..

al-kisahnya,
malam smlm iaitu bersamaan 25 Ramadhan 1430H
aku berbuka puasa bersama artis geng-geng aku iaitu aku, DD, Mira & hubby nye, sepul & sara di Wong Solo, Ampang..jauh x aku merantau..hehehe taun ni mmg semua tpt jauh2 jek aku redah..almaklomlah..harga minyak kan mampo milik...[sbb i pakai Ron95 jek kan]
makanya...ke sana lah aku utk berbuka semalam ni gara2 aku teringin nak pekena Ayam Penyet tym bulan pose ni..sbb aritu mase bukan bulan puasa..aku pg ketika perut kekenyangan..makanya..aku xdapat nk menyetelkan santapan yg dihidangkan.

ok yg ni air si DD..sedap uols..xdek rase rumput rampai pon..rase ntah le nk kate ape..
yg pasti ade lemak..cukup rase...hehehe
"Jus Avocado"

i hanya order "Soda Gembira" jek..sbb nk menggembirakan ati yg gundah gulana...
cett tipooo jek...
seb bek order soda gembira sbb kalo order air lain mmg i dah mengamuk kat restoran tu sbb nye...order kami lmbt sampai kn..even mineral water yg dah sedia ade tu pon xsampai2...
mau xberasap kan...seb bek ade soda gembira...dpt lah meredakan perasaan marah i tu kan...

kitaor semua pakat order dlm pakej "JOM JIMAT" jek..
kire setaraf lah ngan poket kami & tekak kami utk mlm smlm :P

**update**
lupe plak..harga utk pajet Jom Jimat tu..only RM10.90 dapat sepinggan nasik + tempe+tauhu goreng + sambal kicap + sambal + sayur terong + ulam sket + air mineral

oklah kan....kalo tgh sengkek tp nk makan sedap..order pakej ni jek..xyah order air gumbira sedih poligami vagai..kompem alhamdulillah errrkkk!#@$@# kenyang punye..hehhee :)

& diingatkan kedai ni xdek service tax yeeee.... tp service nye agak slow bile bln pose..maybe bebudak tu letih berpuasa tu..tp xpe..maafkan lah mereka ye!
**update.end.tata**



alamak ternampak es buah plak..hehehee
ni lah antara muka2 yg menyerikan restoran Wong Solo smlm
*Sara:- Manelah...ikan aku xsampai2 nih?*

*DD:- opsss kantoi plak.....i xmo glemmer*
*Mira:- hehehee aku jek maintain...masuk majalah tym raya nnt..best jugak..glemmer sket nk citer ngan org kampung kan*


oklah Dd..i membuktikan kali ni i xmembazir ok!

lupe plak...dekat gamba tu ade Jus Poligami..seyes..i xtipo..tp kate sepul & wafi..sesuai utk org lelaki jek..cett...ade aku kesah?

Nota kaki: to kengkawan..thanx...nnt kite leh serang lagi wong solo ni if tersesat ke ampang k!

12 comments:

dewi said...

tante2 aku kat indon, mmg anti wong solo nie gara2 berbini byk.. setiap branch bini jaga.. hehehe so alih2 ke restoran lain je.. makan ikan gurami sup.. pastu ikan emas masak sup.. hehehe belasah!!

saifurudin said...

untuk pompuan ar jus poligami tu .. sbb yg poligami pompuan bukan lelaki .. wohohoho ..

uh .. wafi tgh korek telinge .. tu tgh marah ke .. huhauhuahua

Yun said...

dewi: xptt..biarlah..dia mampo nk berbini byk kn..asalkan adik saksama...semua dpt sorang sebijik kedai..hehee

sepul: ape kes utk perempuan? utk membenarkan poligami...mmg nk kene cukur ngan parang lah kepala tu namenye..hehehe:P

SakamotoMiharu said...

wuwuwu saya comel dan ensem. wakakaka

Mira Suhani said...

erk comel?? erk erk erk..

ha ah yun apa kes tuk pempuan???kalo rasa dh kebal sgt sila la kan

Mira Suhani said...

Pul: wafi kal marah dia mmg suka main2 tinge

Yun said...

2 care dia nk mengawal suhu kemarahan ke? hehehe

cyana said...

mira... kenapa makin kurus? try mintk tips kt yun cara2 mencomelkan bdn... lariksss

Mira Suhani said...

ye btol..haha sbb suhu kemarahan dia kat tinge..hehe

Mira Suhani said...

ye btol..haha sbb suhu kemarahan dia kat tinge..hehe

Yun said...

cyana: ko xtau ke..sbb dia berjauhan dr aku lah dia kurus ok!

mira: owh kire dia pasang termometer kat telinge ek? keh keh keh..merapu dah ni

Mira Suhani said...

cyana : kurus??rasa da mkn byk daa..ye btol ckp cik yun sbb berjauhan dr dia la aku kurus..rindu saat2 bujang

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...