Monday, February 1, 2010

Pesta Layang-layang Antarabangsa

Mase odw nak ke parking lepas kaki dah kebas jln2/ronda2 kat Jonker Walk...ternampak banner ni dlm samar2 lampu jalan tu..almaklumlah..dah malam kan...

& mengikut date dia 29-31 Januari..maknanya..ahad/semalam hari terakhir pesta ni...erm sempat lagi nk carik tpt ni...hehehe...

rupe2nye...pesta layang2 antarabangsa ni berlansung kat perkarangan eye on malaysia....sempat lah aku ngan DD tinjau
& sempat jugak lah kami...menembak sedas dua peluru [kang lebih kene saman plak] di bawah terik matahari...basah ketiak ok! seb bek pakai deodorant....kalo idak...kepam lah bau dlm kete..hik22

owh citer selanjutnye...esok aje lah aku cerita ek..nak balik dah ni!

Nota kaki: kalo korang mmg xkesah pon pada layang2 ni kan..tp pada aku TIDAK ok! akus angat lah kesah sbb aku sukeeeee sangat bermain layang2 sejak dr dlm perut zaman kanak-kanak ribena ku. Ti sebabnye beria jek nk mencarik jugak lokasi di kota laksamana tu kan..hehehee :)

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...