Skip to main content

Ice Skating @ Sunway Pyramid



Benda yang dah lama nak cuba tapi baru jek tertunai untuk dilaksanakan tetapi...ada tapinya, masih belum berjaya untuk menjadi Reti Main permainan ni. perghhhh susah rupanya kan. dan aku hanya berjaya pusing satu satu gelanggang [hahahaa perkataan tah apa-apa hantam saja, janji korang boleh imagine yek] tetapi dengan berpaut pada dinding.,.miahahahahaa aku ke sana dengan sara & sepul, sara terer sket tapi sepul lebih kurang aku cuma dia berani sket, dia berani utk jatuh beberapa kali..aku jatuh sekali..abis basah seluar..tobat lah kan..kang ade orang kata aku terkucil dalam seluar plak..ngeh3...padahal orang kesah pon tak kan. ahaks....sekurang2nya hajat dah ditunaikan.

dan paling best jatuh macam nangka busuk..gedebuk..lepas tu tak boleh bangun, sara pon xleh nak tolong...xberani nak paut kat dia sangat kang dengan dia sekali tersungkur kan..last2 budak ice man tu yang tolong..selamat....dan paling best ada sorang minah tu dia terjatuh kebetulan depan aku..aku tolong tengok jek lah...boipren dia tolong..tp xmampu nak angkat kan..last2 budak iceman tu jugak yang tolong..dan dia join aku berpapah tepi gelanggang tu kan..dan ada ke patut dia ajak aku berskating bersama-sama...hello..boipren ko tu dah lah hensem kan..akak ni dah tergoda...kang lain yang jadik..jangan jadi peramah sangat..jaga boipren tu ye..hehehhee boipren dia nak ajar dia pon..dia xmo..nak ajak teman..end up..aku kan baik hati..kata takpe lah...i main tepi ni jek...dan dan dia join idea aku..last2 boipren dia enjoy sorang2..giler lah weh..apsal lah boipren ko tu sgt tasty...erkkkk...dah lupakan..boipren orang tu kan...jangan di kenang...hehehehee saja nak buat cerita ni best....last2...pergi metekedarah kat Ichiban Ramen

Comments

Farie said…
tengok pun memang nampak susah. sebab melibatkan balancing. tapi teringin. one day!!
Yun said…
one day jom sesama...serius sumpah susah ye!

apsal lah tgk org len cam terer kan..hehehee

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.