Monday, January 24, 2011

Makanan Arab

Percubaan aku dan Yam dan suaminya serta anak-anak meraka merasa makanan arab di banguna OASIS, sek.9 Shah Alam. erm tempat agak grand. ngan kerusi pon aku dah agak...tapi harga oklah.
muka bihah xpuas hati. kenapa ek? makanan dia ok, cuma tekak kami ni mungkin dah sebati kot ngan makanan arab kat Sek.7 tu. [yang aku ada pergi berbuka ngan bebudak atat tahun lepas] makanya, kami memang prefer sek.7 tu je lah....berbaloi2 ngan poket kami yang tak setanding ngan kerusi meja kat OASIS tu..ahaks

tapi nak pilihan yang macam-macam kenalah serang OASIS tu kan..sebab memang banyak pilihan, cuma kami xtahu nama nya jek..tu yang xberani nak order sebarangan kan.

next tym nk cuba kebab dia lah kan. gambau makanan tak sempat snap sebab aku dah ala kebuluran ketika itu.,.huahuahuahu buruk lantak kan?

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...