Friday, January 21, 2011

Terjawab

Apa yang aku runsingkan dari pagi terjawab sudah.

Perasaan nervous dari pagi tadi membuatkan aku serba tak kena, mula-mula ingatkan sign aku tak patut drive pulang malam ni ke melaka kerana takut apa-apa terjadi. well, aku memang begini, kalau rasa serba tak kena, dan kebetulan nak balik kampung aku akan postponed ke pagi esok sebab takut apa2 kan, bila rasa confident baru lah jalan. hehehehee

tapi rupa2nya lain pula kisah.. tuang kelas lah minggu depan jawabnya. sigh*

makanya, boleh balik ke melaka malam ni dengan tenang. owh kena balik awal, kesian mak aku nak uruskan barang2 kenduri esok sorang-sornag plak kan. aku ni, kalau istilah balik pagi tu kompem kol 10am ke atas baru gerak kan. heheheheee

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...