Monday, November 16, 2009

Baru ku teringat

Last week...

ade satu mlm tu..aku bermimpi....[aku rase mimpi lah..sbb leh ingatkan]..kalo x..kompem masuk kategori..mengigau..hahahahaa

aku mimpi tsunami berlaku...aku xhengat tpt tu kat mane..but den bercuti2 kat tepi pantai..xhengat ngan sape...tp yg aku ingat...

dat tymm...aku bawak camera Mr.nik aku ngan aku pjm camera org len..either sepul or sharna...aku xhengat plak..hahahahaa...by the tym air laut dah surut,.,sume org cuak..tp still dok lepak tepi pantai..tp bile tgk air nak naik ngan ombak kuat..sume lari..sambil jerit TSunami....tsunami...tsunami,,,& aku pon same2 larik..sambil capai ke2-2 bijik camera [ye ke aku pjm..ke aku dah beli 2nd body mase tu?] hehehehe

haih*.....aku larik cam lipas kudung,.,.alhamdulillah..selamat..& aku teringat..aku tertinggal phone....hahhaa..alih2 aku terjaga...aku dok carik phone aku...

huikssss..selamat..ade lagi.....hahahaha

tu jek ceritanya...& aku teringat jgk..mmg berpeloh2 lah aku bgn pagi tu...skali dah nak subuh dah..potong stim waktu tido...hehehehee

3 comments:

Anonymous said...

selalunya kalo mimpi berkaitan air..insyaallah..ade rezki nak dpt..

Yun said...

amin....hope adelah rezekinye...:)

saifurudin said...

aku rase tsunami tu adalah air liur ko lah .. hurm

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...