Monday, November 16, 2009

satu Dua Tiga...kucing dah ilang~~~~~

"Kawan2,

Jumaat ni on tak? Ada org tak sabar nak pi shopping kat Mutiara Damansara!!"


Seawal pagi dah dpt email ni..haih* org tgh giant nk men bowling...haih* tetiap minggu plak dia ni nk membaling....

cerita jumaat nnt..tp isnin dah tny...sangat lah effisyen kan..haih*

last friday....nye gamba..lupe plak nk upload...citer dah karang tp....aku dah delete...rugi kan....kalo x...xyah type laghik kan..

baju kurung pon blh


sekali lontaran..urat dah tegang ke kak?

hehehe bukti...bukti...
gelap lah plak bile bergamba ngan ko..hahahahaamampuskenesumpahnijaplagi


mcm kene masukkan bowling ni dlm slot Jumaat plak...kalo minggu ni men lagi..maknanya...3weeks in a row lah aku men bowling..ade yg jari xpon lengan aku tertanggal; nnt......yolah..kompem nk kejor haraga RM10 tok 4games kan..kan kan.....

Nota kaki: satu kejayaan..i dah blh tukor bola kepada..bola 10...bye bye bola 8..hahahahaa

3 comments:

saifurudin said...

cheh

Queenin Murni said...

oit. mengapakah aku baru terjumpa post ni?? hahaha! btol ke esok nak baling lagi??
aku nak join jugakkk!!! lalalal!!!

gambo last tu, "aku sumpah ko jadi dayang senandung!" kappppuuuuffff!!!

nanti ko tau la camne rasanyer hitam.. sensitif ok??? kah kah kah!

cyanamoose said...

ntah... si yun nie. len kali kasi email la bgtau gmbo suda naik. penat akak posing cekak pinggang tu... hahaha

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...