Skip to main content

satu Dua Tiga...kucing dah ilang~~~~~

"Kawan2,

Jumaat ni on tak? Ada org tak sabar nak pi shopping kat Mutiara Damansara!!"


Seawal pagi dah dpt email ni..haih* org tgh giant nk men bowling...haih* tetiap minggu plak dia ni nk membaling....

cerita jumaat nnt..tp isnin dah tny...sangat lah effisyen kan..haih*

last friday....nye gamba..lupe plak nk upload...citer dah karang tp....aku dah delete...rugi kan....kalo x...xyah type laghik kan..

baju kurung pon blh


sekali lontaran..urat dah tegang ke kak?

hehehe bukti...bukti...
gelap lah plak bile bergamba ngan ko..hahahahaamampuskenesumpahnijaplagi


mcm kene masukkan bowling ni dlm slot Jumaat plak...kalo minggu ni men lagi..maknanya...3weeks in a row lah aku men bowling..ade yg jari xpon lengan aku tertanggal; nnt......yolah..kompem nk kejor haraga RM10 tok 4games kan..kan kan.....

Nota kaki: satu kejayaan..i dah blh tukor bola kepada..bola 10...bye bye bola 8..hahahahaa

Comments

Queenin Murni said…
oit. mengapakah aku baru terjumpa post ni?? hahaha! btol ke esok nak baling lagi??
aku nak join jugakkk!!! lalalal!!!

gambo last tu, "aku sumpah ko jadi dayang senandung!" kappppuuuuffff!!!

nanti ko tau la camne rasanyer hitam.. sensitif ok??? kah kah kah!
cyanamoose said…
ntah... si yun nie. len kali kasi email la bgtau gmbo suda naik. penat akak posing cekak pinggang tu... hahaha

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.