Monday, November 16, 2009

TSF

The Spaghetti Farm

Semalam...AHAD....kan... aku mmg bgn lambat sgt...sbb bermuvie marathon ngan DD smpai ke kol 2lbh pagi kan..blk plak smbung chit chat luahan perasaan ber2...nak kui 5am baru nk lelap...ha amik ko...TGH..opppss silap..dah ZOHOR baru terkedek2 nk bgn......eleh tp aku dah bgn byk kali..bgn tgk jam jek pehtu jeling org2 yg lepak kat HALL...tp tu lah...aku bgn lambat tu..supaya mereka settel kan lah keje mereka ape yg ptt supaya lepas aku bgn...turn aku plak kan..tp kekdahnye....itu hanya andaian aku..last2 dah bgn aku kelaparan..goreng ayam seketui 2 ngan sosej..melantak seslow mungkin & borak ngan mak di phone....dpt perkhabaran xberapa nk best...hehehe maybe best bg org len..tp xbest bg aku..hahaha tp layan kan ajo..sok sek....

& dah nak asar......DD sound..jom....MID valley...amik ko hari2 tawaf MV tu...ke MV tu utk makan & jln2 buang tenaga jek...hahahhahaa... DD kate jom spaghetti.. aku tau DD mmg mengidam..sbb asik lalu depan TSF ni jek kan...makanya....kami makan kat situ...tp tu lah....the foods is so so so ajeklah..nk kate best sgt..name pon spaghetti kan..mcm tu lah rasenye pon..tp mushroom soup dia...SODAP..hahahahaa & kesudahannya..aku hny makan 15% jek kandungan spaghetti dlm mangkuk tu...& yg xabis tu...tapau bwk blk...masuk dlm freezer & tgu mase tok di campak dlm tong sampah if mlm ni aku xmakan kan..hahahahahhaaa

nk snap gamba..sekali camera ni tah ape penyakit..dia xmo snap..hehehe..makanya....aku google & bace jek lah kat blog org ni http://allen-journal.blogspot.com/2009/11/spaghetti-farm-mid-valley.html

9 comments:

Queenin Murni said...

blog ko bagi tu kata tak sedap..

mana lagi sedap, spagethi aku ke spagethi dia?

hahahahahahahha!

Yun said...

ha ah..link tu kate xsedap...mmg so so...alah spaghetti..nk sedap camno..cam tu lah rasenye...gune sos yg same....ayam+beef yg same jugak kan....ahakssss....

didi said...

rase beser aje. nyosal i sib baek tak mahai sgt. =(

Yun said...

dd: xpe..seb bek xmahal...kire orait lah kn..hehehe

cyanamoose said...

si yun tk jwb soklan puan murni..nmpknya spagetti ko pun so so la kot... lariks...{jgn tanya, aku bukan peminat spageti}

lepas nie tunggu entry sentap puan murni tknk masak spagetti bwk opis..lalala

Yun said...

sharna:pandai lah ko....kalo aku kate sedap..nnt murni kembang setaman plak..tu aku wat donno..xjwb soalannye...

Queenin Murni said...

hahahha!!! hanya mampu gelak! :P

CheqNumb said...

huhuhu..seb baek mlm p MV tu kdai spageti tuh dah nk tutop..kalo x nk try mkn situ gak..rezki cheq dpt try nasi lomak antarabangsa bangsar itu mlm..sodaaaappp2 ;D

didi said...

hihihi. ns lomak sodap tp bukan tepi longkang lah...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...