Thursday, March 31, 2011

Terbang lagi


Cerita bandung pon masih dalam buku 555 kan. esok dah nak terbang kembali. semoga perjalanan ini selamat pergi & balik. risau lah jugak sebab berita mengatakan banjir kat Krabi, tp aku dah cek forum & tripadvisor, insyallah semuanya ok. doakan cuaca akan cerah seperti harini. Even bz arini, memang aku sempatkan jugak diri skodeng kat page cuaca ya. itulah salah satu tips kalo nak travel.ahaks. Jumpa Isnin nanti ya.


aku tengah amik mood nak sumbat barang2 dalam Deuter kesayangan yg dah berusia 7tahun, ish, dah sekolah rupanya Deuter aku tu ek.ahaks.

2 comments:

cyanamoose said...

selamat terbang pergi & pulang GGO!!!! Ko merangkap bunga..sila jaga kumbang2 yg lain yer..

deuter tu beli ler baru... ahahaha

Yun said...

well, benda yg baik xperlu diganti baru lah

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...